sell_fillOrKill = false
sell_immediateOrCancel = true (advised)

De instellingen verteld de bot hoe je de verkoop order moet afhandelen. Standaard worden de coins in orderbook gehouden wanneer de order niet geheel uitgevoerd kan worden. OPMERKING: Gebruik fillOrKill niet bij Binance of Bittrex to nader bericht.


Dust

“Dust” is een technische term voor een hoeveelheid van een specifieke coin die overgebleven is bij een onvolledige verkoop, maar eigenlijk te klein is om door de Exchange te laten verkopen. Deze bevinden zich namelijk onder de minimale hoeveelheid. Wanneer de beschikbare balans van een coin minder waard is dan de dust threshold, dan negeren we het. Dit staat toe dat de bot nieuwe aankopen kan doen van deze coin en dat de hoeveelheid dus dan aan de nieuwe koop kan worden toegevoegd.

OPMERKING: Onderstaande waardes zijn aanbevolen. Je hoeft deze parameters niet toe te voegen. Actuele dust waardes worden direct opgehaald bij de Exchange op basis van de coin. Sommige coins kunnen worden gekocht met een lagere dust waarde, waar andere juist een hogere waarde nodig hebben. De standaard waardes, die hieronder beschreven zijn dekken alle coins binnen die Exchange welke de niet automatisch door de exchange worden teruggestuurd.

Bittrex

BTC_dust = 0.00105
ETH_dust = 0.0007
USDT_dust = 3.50

Binance

BTC_dust = 0.000999
ETH_dust = 0.00999
BNB_dust = 0.0105
USDT_dust = 1.05

Poloniex

BTC_dust = 0.000105
ETH_dust = 0.0007
XMR_dust = 0.0002
USDT_dust = 1

Test Mode

Test is geen demo mode. Het onthoud niet wat je hebt gekocht en hoeveel winst je hierop hebt gemaakt.

testMode = true

Gebruik test mode om je nieuwe instellingen te testen, zonder echt de coins te kopen/verkopen. Alle orders worden gelogd in het console in plaats van echt verstuurd te worden naar de exchange. Deze optie is GEEN paper trade. De bot doet niet aan paper trading en zal herhaaldelijk dezelfde coin kopen en verkopen.

  • nl/configuration.properties.txt
  • Last modified: 12 months ago
  • by lendo